رنگ گالوانیزه

 

نوعی از رنگ وجود دارد که به آن رنگ گالوانیزه گفته میشود و از آن بعنوان پوششی بسیار مناسب برای انواع سطوح فلزی و ورق های گالوانیزه استفاده میشود.  رنگ گالوانیزه بر خلاف سایر رنگ ها از پایداری و چسبندگی بسیار خوبی برخوردار است و خوردگی فلز را به پایین ترین حد خود میرساند. رنگ گالوانیزه در سازه های فلزی همچون اسکله ها، پالایشگاه ها و خطوط انتقال نیرو کاربرد بسیار زیادی دارد.

رنگ مخصوص گالوانیزه

رنگ مخصوص گالوانیزه از ویژگی های بسیار زیادی برخوردار است که آن را به یک محصول منحصر بفرد تبدیل کرده است. رنگ مخصوص گالوانیزه بر خلاف سایر رنگ ها هرگز پوسته پوسته و ورقه ورقه نمیشود و این به دلیل چسبندگی بسیار عالی آن میباشد. رنگ مخصوص گالوانیزه را میتوان بر روی سطوح فلزی که از درجه حرارت بالایی برخوردار هستند استفاده نمود. رنگ های دیگر را نمیتوان برای روی سطوح فلزی با درجه حرارت بالا استفاده نمود زیرا حرارت میتواند در بافت رنگ های معمولی تاثیر بگذارد و موجب ذوب شدن و یا دست کم تغییر رنگ و شکل آنها شود. رنگ گالوانیزه مخصوص بسیار سریعتر از سایر رنگ ها خشک میشود که این یک مزیت بسیار بزرگ برای آن محسوب میشود.

رنگ آمیزی روی ورق گالوانیزه

رنگ آمیزی روی ورق گالوانیزه بدون در اختیار داشتن رنگ گالوانیزه کمی دشوار میباشد زیرا این نوع ورق ها از سطوح صاف و سیقلی برخوردار هستند و باید دقت زیادی در رنگ کردن آنها صرف شود. برای رنگ آمیزی روی ورق گالوانیزه همچون سطوح دیگر فلزی باید ابتدا سطح را از هر گونه چربی و آلودگی تمیز نمود تا سطح به خوبی برای رنگ کردن آماده شود. اگر از مواد شوینده و شیمیایی برای رنگ آمیزی روی ورق گالوانیزه استفاده شود باید به خوبی سطح را خشک نمود تا چسبندگی رنگ گالوانیزه بر روی ورق های گالوانیزه تحت الشعاع قرار نگیرد. سپس روی ورق گالوانیزه را به خوبی از زنگ زدگی پاک نمایید. در سطح برخی از ورق های گالوانیزه زنگ زدگی های اغلب سفید رنگی دیده می شود که برای اعمال رنگ گالوانیزه بر روی آنها حتما باید با استفاده از سمباده بر طرف شود.

خرید رنگ گالوانیزه

برای خرید رنگ گالوانیزه میتوانید با شرکت مبتکران صنعت رنگ و رزین تماس حاصل نمایید. شرکت مبتکران صنعت رنگ و رزین از شرکت هایی است که همواره در راستای رضایت مشتری گام برداشته است و بی رقیب ترین رنگ های گالوانیزه را به خریداران عرضه میکند.

قیمت رنگ گالوانیزه

عواملی وجود دارند که بر قیمت رنگ گالوانیزه تاثیرگذار هستند. یکی از عوامل مهم تاثیرگذار بر قیمت رنگ گالوانیزه برند آن میباشد. برندهای خارجی و همچنین داخلی از رنگ گالوانیزه وجود دارند که از لحاظ کیفی متفاوت هستند. چه در برند های خارجی و چه در برندهای ایرانی رنگ های گالوانیزه ای وجود دارند که از لحاظ کیفی در سطح بسیار بالایی قرار دارند. قیمت رنگ گالوانیزه در بهترین برندهای خارجی و همچنین ایرانی موجود در شرکت مبتکران صنعت رنگ و رزین بسیار منصفانه در نظر گرفته شده است و با تهیه رنگ گالوانیزه از این شرکت خریدی مقرون بصرفه خواهید داشت.

گالواکوت ( رنگ گالوانیزه ) از محصولات انحصاری شرکت مبتکران صنعت رنگ و رزین با کاربرد خاص است. این رنگ برای رنگ آمیزی سطوح فلزات قلیایی مانند آلومینیم و روی (گالوانیزه) و به عنوان رنگ گالوانیزه مورد استفاده قرار می گیرد. شایان ذکر است که این دسته بندی با گروه یک عناصر شیمیایی که با نام فلزات قلیایی معروف است تفاوت دارد. منظور از خاصیت قلیایی آلومینیم و روی این است که این فلزات به طور طبیعی میل به تشکیل هیدروکسید هایی دارند که در سطح فلز ایجاد شده و خاصیت قلیایی از خود نشان می دهد. به عنوان مثال هیدروکسید آلومینیم که گردی سفید رنگ است و با خاصیت قلیایی خود به عنوان خنثی کننده اسید معده در ساخت شربت معده مورد استفاده قرار می گیرد.

رنگ آمیزی گالوانیزه و سطوح فلزاتی همچون آلومینیم و روی همواره یکی از چالش های پیش روی صنعت رنگ و پوشش بوده است. به دلیل ساختار خاص این فلزات چسبندگی رنگ به آنها به مرور زمان با افت شدیدی مواجه شده و عملا مشکلات زیادی در این مورد به وجود می آورد. برای رنگ آمیزی کاربردی آلومینیم ابتدا سطح فلز را به ضخامت تقریبی 50 میکرون آندایز کرده و با استفاده از تضرس ساختگی سطح بعد از آندایز رنگ آمیزی صورت می گیرد.

اما در مورد روی یا نوع کاربردی تر آن که فولاد گالوانیزه است ابتدا عملیات فسفاته بر روی فلز انجام شده و رنگ آمیزی بر روی بستر فسفاته شده انجام می شود. دلیل چسبندگی در این مورد وجود خلل و فرج ریز و اتصالات مکانیکی است. بدیهی است که این عملیات بر روی قطعات نصب شده امکان پذیر نبوده و برای چنین مواردی باید به دنبال راه چاره بود. در چنین مواردی از یک لایه پرایمر مخصوص با نام واش پرایمر که بخش عمده آن را اسید فسفریک و زینک فسفات تشکیل داده استفاده می شود. می توان تاثیر واش پرایمر را معادل ضعیف تر فسفاته در نظر گرفت. اسید فسفریک از جمله اسیدهای کم ضرری است که در برخی محصولات خوراکی مثل نوشابه کولا نیز استفاده می شود. اما استفاده از واش پرایمر نیز چندان کم دردسر نیست. چنانچه واش پرایمر در کنار پوشش های قلیایی مانند رنگ های پایه سیمانی ضد حریق استفاده شود باعث کاهش چسبندگی آن به سطح می شود. از طرفی هزینه اجرای واش پرایمر نیز قابل توجه است.

اما واحد تحقیق و توسعه شرکت مبتکران صنعت رنگ و رزین که رفع مشکلات صنعت رنگ کشور را رسالت خود می داند پس از سال ها تحقیق و تلاش شبانه روزی موفق به ساخت محصولی با نام  گالواکوت ( رنگ گالوانیزه ) شده که تمامی مشکلات رنگ آمیزی فلزات ذکر شده را برطرف نموده است.

ویژگی های گالواکوت و رنگ گالوانیزه

  • 1. بدون نیاز به پرایمر در یک مرحله اجرا می شود.
  • 2. طبق آزمون کراس کات بر اساس استاندارد ASTM D3359 بالاترین حد چسبندگی به سطح را از خود نشان می دهد.
  • 3. سختی بای H6 طبق استاندارد ASTM D3363 نشان از خواص مکانیکی فوق العاده گالواکوت و رنگ گالوانیزه دارد.
  • 4. آب پایه، بدون حلال، دوستدار محیط زیست و بدون بو است.
  • 5. محدودیت فام ندارد.
  • 6. دماهای بالا را تا 80 درجه سانتی گراد در محیط سرویس دهی براحتی تحمل می کند.
  • 7. بر خلاف بسیاری از رنگ های صنعتی مطرح، قابلیت اشتعال ندارد.
  • 8. گالواکوت ترموپلاست بوده و در برابر شوک های حرارتی مقاوم است.
  • 9. گالواکوت به عنوان رنگ گالوانیزه شناخته می شود ولی برای رنگ آمیزی تمامی سطوح فلزی قابلیت استفاده را دارد.
  • 10. گالواکوت در شید مات تولید می شود که معمولا در کاربردهای دکوراتیو مطلوب تر است.

رنگ گالوانیزه یک محصول بی نظیر برای رنگ آمیزی سطوح گالوانیزه و آلومینیمی است که هیچ رقیب داخلی و خارجی نداشته و کاربران محترم می توانند با خیال آسوده از آن استفاده کرده و از ضمانت کیفیت ده ساله آن بهره مند شوند.

 

 

 

نظرات
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :
10 / 10
از 1 کاربر